۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۵ کد : ۱۶۴۳۳ اخبار اطلاعیه ها

مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان اصول مقاله‌نویسی علمی به زبان انگلیسی با تاکید بر علوم انسانی در مورخه 1400/10/08 به مدت 2 ساعت از ساعت 12 با مدرسی سرکار خانم دکتر شعله ارسطوپور عضو هیات علمی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه فردوسی مشهد اقدام نمود. در این کارگاه به بررسی اصول اولیه مقاله نویسی و انگیزه های نوشتن و لزوم توجه به تفاوت رشته‌های مختلف پرداخته شد. سپس به بیان نوع شناسی مقالات علمی (مقاله های مروری – مقاله های پژوهشی) و نحوه تنظیم زیر بخش‌های هر یک از قسمت‌های مقاله پرداخته شد و به صورت نمونه مواردی هم مطرح شد.