برگزاری کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه اول)

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۲ کد : ۱۶۴۷۸ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه اول)

مرکز مشاوره و توانمندسازی مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند با همکاری مرکز مشاوره و توانمندسازی  جلسه اول کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه 1) با تدریس خانم سمانه موسوی، کارشناس‌ارشد مشاوره خانواده، و حضور سرپرستان خوابگاه‌های دانشگاه، روز یکشنبه12 دی ماه ۱۴۰۰ در محل سالن بشارت برگزار گردید.جلسه با مرور مباحث مطرح شده در جلسه قبل آغاز شد، سپس به تعریف خلق/عاطفه یا هیجان پرداخته شد.خلق، حالت‌های درونی ماست و قابل مشاهده نیست و از طریق سوال از خود فرد یا مشاهده تغییر رفتار در طول زمان قابل تشخیص است؛ اما هیجان واکنش‌های قابل مشاهده موجود زنده در جهت سازگاری با موقعیت‌های به وجود آمده است. پس از آن در خصوص انواع هیجان‎ها و کاربرد آن‌ها صحبت شد.هیجان‎های گرم: خشم و عشق؛ هیجان‌های سرد: نفرت، ترس؛ هیجان‌های مثبت: شادمانی؛ هیجان‌های منفی: حسادت؛ هیجان‌های اجتماعی: احساس گناه معرفی شدند و در خصوص آن‌ها نظرخواهی شد و شرکت‌کنندگان در بحث شرکت کردند.سپس هیجان‌های اولیه و ثانویه تعریف شدند. هیجان‌های اولیه، اولین پاسخ هیجانی هستند که در یک موقعیت احساس می‌کنیم و این هیجان‌ها ناخودآگاه هستند. هیجان‌های ثانویه، را می‌توان واکنش هیجانی به هیجان اولیه تعریف کرد. این کارگاه به مدت 2 ساعت برگزار گردید.