برگزاری کارگاه با عنوان اصول طراحی تمرینات ورزشی با هدف کسب تندرستی (جلسه اول)

۱۴ دی ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۸ کد : ۱۶۵۰۳ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه با عنوان اصول طراحی تمرینات ورزشی با هدف کسب تندرستی (جلسه اول)

کارگاه با عنوان اصول طراحی تمرینات ورزشی با هدف کسب تندرستی  با همکاری مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری در روز دوشنبه مورخ 1400/10/13 از ساعت 12 به مدت 2 ساعت توسط جناب آقای دکتر رضا قهرمانی عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این کارگاه به برنامه ریزی در خصوص انجام تمرینات ورزشی منظم و تأثیرات آن در سلامتی افراد اشاره شد و این برنامه‌ریزی را می‌بایست به عنوان یک برنامه اجباری در زندگی شخصی افراد مد نظر قرار داد. بدین منظور در ابتدای کارگاه به بیان بیماری های ناشی از کم تحرکی و عدم برنامه ورزشی اشاره شد و سپس به بیان اصول علمی ورزشی، شرایط بدنی و یا به عبارتی آمادگی جسمانی بدن قبل از ورزش و بیان شاخص‌های آمادگی جسمانی و تندرستی پرداختند.

آخرین ویرایش۲۲ دی ۱۴۰۰