برگزاری کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه دوم)

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۶۵۲۳ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه دوم)

مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند با همکاری مرکز مشاوره و توانمندسازی ، نسبت  به برگزاری کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه 2) با تدریس خانم سمانه موسوی، کارشناس‌ارشد مشاوره خانواده، و با حضور سرپرستان خوابگاه‌های دانشگاه، روز سه‌شنبه14 دی ماه ۱۴۰۰ در محل سالن بشارت اقدام نمود.

جلسه با اشاره‌ای به تعامل سازنده با دانشجویان و مرور مطالب مربوط به جلسه قبل آغاز شد، سپس به تعریف خلق/عاطفه یا هیجان پرداخته شد. پس از آن به دسته‎بندی هیجان‎ها، توضیح و بررسی هر کدام از آن‌ها به طور جداگانه پرداخته شد.

سپس به سه سبک‌ ارتباطی اصلی پرخاشگرانه و جرات‌مندانه، منفعلانه و همچنین سبک ارتباطی منفعلانه ـ پرخاشگرانه اشاره شد؛ از شرکت‎کنندگان گرامی در این زمینه نظرخواهی شد که سبک ارتباطی غالب خودشان را بیان کنند و از تجربیات‌شان در برخورد با دانشجویان صحبت کنند.

پس از آن به شناساسیی علائم هشداردهنده کلی و نشان‌گرهای بالقوه آشفتگی‎های هیجانی در دانشجویان شامل رفتارهای مخرب و رفتارهای غیرعادی و غیرمعمول پرداخته شد و از شرکت‎کنندگان گرامی در این زمینه نظرخواهی شد.

آخرین ویرایش۲۲ دی ۱۴۰۰