برگزاری کارگاه پیشگیری از خود کشی و مداخله در بحران (جلسه اول)

۲۰ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۷ کد : ۱۶۵۹۰ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه پیشگیری از خود کشی و مداخله در بحران (جلسه اول)

کارگاه پیشگیری از خود کشی و مداخله در بحران با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و مرکز مشاوره و توانمندسازی به مدت 4 ساعت در تاریخ 1400/10/19 با مدرسی جناب آقای دکتر هادی صمدیه  برگزار گردید. در ابتدا به بیان هدف برگزاری کارگاه که مداخله به موقع و پیشگیری از خودکشی است، اشاره شد. در ادامه به بیان کامل سطح‌بندی رفتار خودتخریبی و خودکشی پرداختند. بررسی باورهای نادرست و واقعیت‌ها درباره‌ی خودکشی، علل خودکشی، بایدها و نبایدها و عوامل خطر و علائم هشدار دهنده و کمیته مداخله در بحران دانشگاه از جمله مواردی بود که به‌طور مفصل در این کارگاه مورد بررسی قرار گرفتند.  در ادامه کارگاه، برنامه بتا به طور جامع توضیح داده‌ شد. دکتر صمدیه گام‌های سه‌گانه برنامه بتا (نحوه سؤال پرسیدن از فرد درباره‌ی افکار خودکشی، نحوه ترغیب فرد برای دریافت کمک و نحوه‌ی ارجاع فرد برای دریافت کمک) و نقش کلیدی مهارت گوش دادن فعال در این زمینه را توضیح دادند. این کارگاه در دو گروه برگزار، کارگاه گروه دوم در تاریخ 1400/10/21 برگزار خواهد شد.