برگزاری کارگاه پیشگیری از خود کشی و مداخله در بحران(جلسه دوم)

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۷ کد : ۱۶۶۳۲ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه پیشگیری از خود کشی و مداخله در بحران(جلسه دوم)

دومین سری کارگاه پیشگیری از خود کشی و مداخله در بحران با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و مرکز مشاوره و توانمندسازی به مدت 4 ساعت در تاریخ 1400/10/21 با مدرسی جناب آقای دکتر هادی صمدیه برگزار گردید.

آقای دکتر به بیان کامل سطح‌بندی رفتار خودتخریبی و خودکشی پرداختند. سپس به بررسی باورهای نادرست و واقعیت‌ها درباره‌ی خودکشی، علل خودکشی، بایدها و نبایدها و عوامل خطر و علائم هشدار دهنده و در نهایت به معرفی کمیته مداخله در بحران دانشگاه پرداختند.این کارگاه مورد استقبال کارکنان اداره امور خوابگاه‌ها و حراست دانشگاه بیرجند قرار گرفت. طبق خواسته شرکت‌کنندگان و جهت دسترسی آسان‌تر به اطلاعات تصمیم گرفته شد کتابچه برنامه بتا از طرف مرکز مشاوره و توانمندسازی در اتاق سرپرستان و اتاق‌های نگهبانی دانشگاه قرار گیرد.

آخرین ویرایش۲۲ دی ۱۴۰۰