برگزاری کارگاه با عنوان علوم شناختی در جنگ شناختی(سلسله نشست های کارگاهی تبیین) _ جلسه سوم

۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۲ کد : ۱۷۰۸۵ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه با عنوان  علوم شناختی در جنگ شناختی(سلسله نشست های کارگاهی تبیین) _ جلسه سوم

جلسه سوم کارگاه با عنوان علوم شناختی در جنگ شناختی با همکاری نهاد محترم نمایندگی مقام معظم رهبری  در دانشگاه و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری در روز سه شنبه مورخ 1400/11/19 از ساعت 12:30 الی 14:00 توسط مدرس محترم جناب آقای مهندس محمد جوانی برگزار گردید.

در این جلسه پس از مرور مطالب ارائه شده در جلسه های قبل به نورون های آیینه ای مغز پرداخته شد و بیان نمودند که اساس یادگیری و تقلید ، خاصیت نورون های آیینه ای مغز ما می باشد.همچنین درک عواطف و احساسات دیگران نیزمربوط به  نورون های آیینه ای می باشد .در علوم شناختی وقتی مغز طرف را آیینه ای کردیم بهتر می توانیم نتیجه بگیریم.