برگزاری کارگاه با عنوان علوم شناختی در جنگ شناختی(سلسله نشست های کارگاهی تبیین) _ جلسه چهارم

۰۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۷۳۴۱ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه با عنوان  علوم شناختی در جنگ شناختی(سلسله نشست های کارگاهی تبیین) _ جلسه چهارم

جلسه چهارم و آخرین جلسه کارگاه علوم شناختی در جنگ شناختی از سلسله نشست های کارگاهی تبیین با همکاری نهاد محترم نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری در روز سه شنبه مورخ 1400/12/03 از ساعت 12:30 الی 14:00 توسط مدرس محترم جناب آقای مهندس محمد جوانی برگزار گردید.

مهندس جوانی در این نشست به انواع سوگیری های شناختی از جمله سوگیری اسنادی ، تاییدی، منفی گرایی ، فروپاشی انگاری و سوگیری بازماندگی اشاره کردند و به توضیح مختصر در مورد انواع سوگیری ها پرداختند.

در پایان بحث در مورد جنگ روایت ها،مدیریت برداشت ها صحبت شد و بیان گردید که درک و برداشت از آن چه که رخ داده مهم تر از آن چیزی است که واقعا رخ داده است.جنگ روایت ها باعث میشود که بسته بندی خبر تغییر پیدا کند و اگر روایت تغییر کند قضاوت را تغییر میدهد.

در پایان به سوالات همکاران دانشگاهی و میهمان در این زمینه پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش۰۳ اسفند ۱۴۰۰