نشست هم اندیشی با عنوان دریای پارس و خلیج فارس به گواهی منابع کهن

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۰ کد : ۱۸۲۱۲ اخبار اطلاعیه ها

مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی و انجمن علمی جغرافیا و انجمن علمی علوم سیاسی به مناسبت بزرگداشت روز ملی خلیج فارس نسبت به برگزاری نشست هم اندیشی و کارگاه آموزشی با عنوان دریای پارس و خلیج فارس به گواهی منابع کهن در روز یکشنبه مورخ 1401/02/11 از ساعت 17:30 به مدت 2 ساعت توسط آقای دکتر علی اصغر قهرمانی مقبل اقدام نمود. در این کارگاه در ابتدا جناب آقای دکتر احمد بخشی مدیر نشست و عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه به ارائه مطالب پرداختند و سپس آقای دکتر علی اصغر قهرمانی مقبل عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه شهید بهشتی تهران و نویسنده کتاب دریای پارس و خلیج فارس به گواهی منابع کهن سخرانی و به ذکر موارد ذیل پرداختند.

1. بررسی ابعاد وظایف ایرانیان در خصوص خلیج فارس ( بعد ملی، منطقه ای و بین المللی)
  2. بیان همایش ها و کنفرانس های ملی و بین المللی برگزار شده در این خصوص
  3. ذکر تعاریف بحر فارس در کهن ترین منابع عربی و سایر موارد