نشست فرهنگی-آموزشی "آمریکا و حقوق بشر"

۱۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۲ کد : ۱۹۳۲۷ اخبار اطلاعیه ها

نشست فرهنگی-آموزشی "آمریکا و حقوق بشر"توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری به مناسبت "هفته افشای حقوق بشرآمریکایی" ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه با حضور 120نفر در تاریخ 12 تیرماه 1401 در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر فرزانه پور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خوشامد گویی در مورد چگونگی استفاده امریکا از هربه  حقوق بشر که در این سال ها هرچه تلاش کرده که کشور ها را متحد کند کمتر موفق شده پرداختند.

در ادامه دکتر بخشی عضو محترم هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه و همچنین مدیر نشست به هفته بازخوانی حقوق بشر امریکایی اشاره کردند و به کلیات بحث پرداختند.

در این نشست که سخنران مجازی نشست خانم حکیمه سقای بی ریا، عضو هیأت علمی گروه انقلاب اسلامی دانشکده معارف و اندیشه اسلامی دانشگاه تهران (دکتری مطالعات آمریکا) بودند به ارائه موارد ذیل پرداختند:

• چیستی حقوق بشر آمریکایی
  • چیستی نقص حقوق بشر توسط آمریکا
  • جداسازی نژادی
  • رسوبات این نگاه نژاد پرستانه نسبت به رنگین پوستان در سیستم غذایی و سیستم زندان های آمریکا
  • و دوران ترور نژادی آمریکا

به شرکت کنندگان در این دوره گواهی حضور داده خواهد شد.