برگزاری کارگـاه تـدبر در قرآن _ جلسه اول

۳۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۱۲۰۲ اخبار اطلاعیه ها

دفتر محترم نهاد نماینـدگی مقام معظم رهبری در دانشـگاه بیرجند با همکاری مدیریت محترم برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند جلسه اول سلسـله کارگـاه هـای تـدبر در قرآن بصـورت مجازی در شـنبه مورخ 28 آبان ماه سال 1401  از ساعت 12:30 الی 13:30 با تدریس جناب آقای علائی برگزار نمود. در جلسه اول این کارگاه به فضائل قرائت سوره کافرون اشاره شد و بیان شد اگر این سوره قرائت شود انگار یک چهارم قرآن قرائت شده است . پس زمینه همه سوره های قرآن، سوره مبارکه کافرون است و این سوره به سوره دین و برائت معروف است. همچنین به مضامین تفکر در سوره مبارکه کافرون پرداختند. در طلوع اول این سوره به مطالعه عناصر و مولفه های سوره و استخراج نکات با توجه به مضامین سوره پرداخته می‌شود و در طلوع دوم به نقش واژه شناسی در تفکر سوره ، و در طلوع سوم به بررسی تاثیر واژگان در فهم سوره ، و در طلوع چهارم به نزدیک شدن به غرض سوره پرداخته می‌شود.