برگزاری همایش ملی فرهنگ و هویت‌های دیجیتال دانشگاه

۰۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۹ کد : ۲۱۲۵۶ اخبار اطلاعیه ها

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند و با همکاری مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی « همایش ملی فرهنگ و هویت‌های دیجیتال دانشگاه » روز سه‌شنبه اول آذرماه سال 1401 از ساعت ۹ تا ۱۶:۳۰ در محل تالار فارابی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی  به صورت مجازی برای کلیه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها برگزار گردید.

مدرسین محترم این همایش ملی، دکتر رضا غلامی، دکتر حسن ابراهیم آبادی، دکتر حامد طاهری کیا، دکتر عبداالله کریم زاده، دکتر محمد سعید ذکائی، دکتر احسان شاه قاسمی، دکتر صدرا خسروی، دکتر حمید مسعودی، دکتر محمد اسکندری ثانی، دکتر علی اکبر محمدی بودند.

در پنل اول این همایش ملی، دکتر رضا غلامی پیرامون هویت ملی، دانشگاه و جهانی شدن در فضای دیجیتال صحبت کردند؛ سپس دکتر حامد طاهری کیا پیرامون دانشگاه ایرانی پس از تکنولوژی زیراکس سخن گفتند. دکتر حمید مسعودی به موضوع کاربرد نتنوگرافی در شناخت بازنمایی هویت دانشگاهیان پرداختند و دکتر احسان شاه قاسمی نیز به پیرامون دانشگاه و سلبریتی ها پرداختند. همچنین دکتر صدرا خسروی نیز بیانگر موضوع هویت یا سوژگی (فوکو و رانسیر) بودند.

در پنل دوم این همایش ملی، دکتر حسین ابراهیم آبادی بیانگر موضوع فضای دیجیتال و هویت های چندباره دانشگاهی بودند؛ دکتر محمد اسکندری ثانی پیرامون آینده نگاری و تحولات دانشگاهی در پرتو دیجیتالی شدن صحبت کردند؛ دکتر علی اکبر محمدی درباره ره یافتی به دیالکتیک فرهنگ دیجیتال دانشگاه و انسان سنت گرا سخن گفتند. همچنین دکتر سعید ذکائی  با موضوع مفهوم سازی سلبریتی های دانشگاهی در فضای دیجیتال  صحبت کردند؛  در انتها دکتر عبدالله کریم زاده نیز به موضوع اجتماعات روایی نوظهور و الگوهای جدید کنشگری علمی در فرهنگ های دیجیتال پرداختند.