کارگاه مجازی تحلیل اجتماعی طلاق عاطفی در خانواده

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۲۵۰۶ اخبار اطلاعیه ها

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی به مناسبت گرامیداشت هفته مقام زن و روز مادر کارگاه مجازی تحلیل اجتماعی طلاق عاطفی در خانواده  با تدریس آقای دکتر حمید مسعودی عضو هیات علمی گروه آموزشی جامعه شناسی در روز یکشنبه مورخ 25 دی ماه سال 1401 از ساعت 13 تا 15 برگزار گردید.

در این کارگاه با طور کلی به در مورد اهمیت خانواده، چیستی طلاق و طلاق عاطفی و علل بروز طلاق عاطفی در خانواده ها و مراحل و فرآیند های طلاق عاطفی، پیامد ها و آثار طلاق عاطفی و راهکار ها و پیشنهاد هایی برای کاهش طلاق عاطفی مباحثی را بیان کردند. آقای دکتر مسعودی بیان کردند ازدواج برخورد درماتیک بین فرهنگ و طبیعت یا میان قواعد اجتماعی و کشش جنسی می باشد و خانواده مهم ترین نهاد مهد همدلی و مهم ترین نهاد اجتماعی کننده و سازند تنوع در سایر ارکان جامعه و مبنای خلق نهاد های دیگر جامعه می باشد. همچنین در این کارگاه به معانی طلاق عاطفی و به ابعاد و مولفه های طلاق عاطفی نیز اشاره گردید.