برگزاری کارگاه آموزشی حضوری آشنایی با سامانه جامع آموزش

۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۸ کد : ۲۲۷۷۴ اخبار اطلاعیه ها

مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند با همکاری اداره محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه و مدیریت محترم فناوری و ارتباطات فاوا، کارگاه آموزشی حضوری آشنایی با سامانه جامع آموزش ویژه کارشناسان گروه های آموزشی و کارشناسان دانشکده ها از تاریخ 1401/11/23 تا 1401/11/26 برگزار می نماید. جلسه اول این کارگاه مورخ یکشنبه 1401/11/23 از ساعت 12-14 با تدریس سرکار خانم زهرا اخلاقی راد و آقای مهرداد شـهبازی در محل سالن اطلاع رسانی شماره 2 کتابخـانه مرکزی برگزار گردید. در جلسه اول به طرح های پژوهشی، بررسی استاد راهنمای اول، تکمیل اطلاعات گروه در سامانه آموزش، تکمیل اطلاعات دانشکده، ثبت هیأت داوران توسط کارشناس گروه، درخواست تایید اصلاحات پایان نامه کارشناسی ارشد/رساله دکتری، تکمیل تب ارزشیابی توسط هیات داوران، تایید اصلاحات پایان نامه کارشناسی ارشد/ رساله دکتری و تحویل به مرکز اسناد و... پرداخته شد.