کارگاه ایمنی و سلامت محیط کار با تأکید بر ایمنی ماشین آلات

۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۳ کد : ۲۳۱۲۰ اخبار اطلاعیه ها

واحد ایمنی و بهداشت اداره بهداشت و درمان با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه ، کارگاه ایمنی و سلامت محیط کار با تأکید بر ایمنی ماشین آلات را با حضور مهندس صمیمی رئیس گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، دوشنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار کرد.

در این کارگاه آموزشی که با حضور مهندس یعقوبی مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی و مشارکت فعال مدیران و همکاران این مدیریت همراه بود، ابتدا مهندس صمدی کارشناس سلامت و ایمنی دانشگاه ضمن قدردانی از مدیریت دفتر فنی جهت حضور حداکثری همکاران این حوزه، گفت بر اساس بازدیدهای میدانی و نیاز سنجی­ های انجام شده و اهمیت رعایت اصول ایمنی برنامه ریزی جهت برگزار سلسله کارگاه هایی با موضوع ایمنی انجام شده است. در ادامه مهندس صمیمی رئیس گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، با ذکر این نکته که رعایت اصول ایمنی مقدم بر هر کاری می باشد به بیان خطرات شغلی، از جمله حوادث و بیماری های ناشی از کار و عوامل زیان آور محیط کار پرداخت. در ادامه مباحثی پیرامون ایمنی ماشین آلات از جمله انواع ماشین  آلات، ویژگی های ماشین ناقص، مراجع مورد استفاده جهت جمع آوری ایمنی کار با انواع ماشین آلات، خطرات ماشین آلات، شرایط ایجاد خطر در ماشین آلات، روش های ایمن سازی دستگاه ها، انواع حفاظ ماشین آلات، تجهیزات ایمنی و وسایل حفاظت فردی مطرح گردید. در پایان جلسه نیز به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.