برگزاری کارگاه تخصصی مدیریت و سبد سرمایه گذاری در سال ۱۴۰۲

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۷ کد : ۲۳۷۲۸ اخبار اطلاعیه ها
مرکز مهارت آموزی زیست بوم نوآوری معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری، کارگاه تخصصی مدیریت و سبد سرمایه گذاری در سال ۱۴۰۲، توسط آقای دکتر اسکندری ثانی عضو هیات علمی گروه آموزشی جغرافیا، مورخ ۵ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ از ساعت ۱۲ تا ۱۴ در مکان سالن فرهنگ دانشگاه ویژه کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار نمود.

در کارگاه مدیریت و سبد سرمایه گذاری سال 1402، انواع ترندهای موجود در جغرافیایی اقتصادی دنیا مورد بررسی قرار گرفت و سپس به چشم انداز رشد اقتصاد جهانی در سال های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ پرداخته شد. در این زمینه ۳۲ ریسک موجود در حوزه های ژئوپلتیکی، اقتصادی، فناوری و زیست محیطی مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار گرفت. در این بین توجه به نقش فعال چین و عربستان در آینده تحولات اقتصادی سیاسی خاورمیانه مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه کارگاه، انواع ریسک‌های سرمایه‌گذاری موجود در بازار ایران و انواع بازارهای موازی و معکوس بر اساس داده‌های آماری مورد بررسی و تجزیه و تحلیل نیز قرار گرفت.