برگزاری کارگاه آموزشی فرزندپروری کارآمد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۱ کد : ۲۳۸۶۳ اخبار اطلاعیه ها

مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه کارگاه آموزشی فرزندپروری کارآمد را با سخنرانی آقای دکتر محمدرضا اسدی یونسی به مدت ۴ ساعت در مورخ ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ در مکان سالن بشارت برگزار نمود. جلسه اول کارگاه آموزشی فرزند پروری کارآمد در مورخه 19 اردیبهشت ماه با حضور کارکنان محترم دانشگاه برگزار شد. در این جلسه آقای دکتر اسدی یونسی به راهکار ها و نکات تربیتی فرزندان پرداختند همچنین با توجه به رفتارهای قابل قبول و غیرقابل قبول فرزندان به راهکارهای مقابله با رفتار اشتباه فرزندان اشاره کردند. در ادامه به عوامل تاثیرگذار در تربیت فرزند و علت شکل گیری تفاوت شخصیت بین فرزندان و رفع تعارضات و اختلافات بین زوجین برای تاثیرگذاری در تربیت فرزند و نحوه درست کنترل و نظارت بر فرزندان نیز اشاره نمودند.

آخرین ویرایش۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲