برگزاری مجموعه کارگاه هایی با هدف افزایش توان عملیاتی کارشناسان محترم گروه های آموزشی دانشگاه

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۵ کد : ۲۳۸۶۹ اخبار اطلاعیه ها

مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری مدیریت محترم امور آموزشی دانشگاه، به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، مجموعه کارگاه هایی با هدف افزایش توان عملیاتی کارشناسان محترم گروه های آموزشی دانشگاه، به تفکیک پردیس ها/دانشکده ها در محل حوزه مدیریت آموزشـی دانشگاه از مورخ 16 اردیبهشت تا 20 اردیبهشت ماه 1401 از ساعت 12:30 الی 15 برگزار نمود.

در جلسه اول که در مورخ 16 اردیبهشت ماه سال 1402 برای کارشناسان آموزشی پردیس علوم پایه برگزار گردید کارشناسان آموزشی به انتقال تجارب سیستم های آموزشی پرداختند و همچنین به موضوع های دفاع از طرح تحقیق، اصلاح قانون آموزشی برای دانشجویان کارشناسی ارشد  و ثبت نمرات قبولی درس کتابخانه مرکزی  و چگونگی ثبت نمرات انفرادی دانشجو توسط گروه آموزشی مربوطه، چگونگی رفع مشکل عدم تسویه حساب دانشجو در پایان دوره تحصیلی، و مشکل عدم مراجعه دانشجو در ترم اول دوره تحصیلی ، مشکل تعیین استاد راهنما و... نیز پرداخته شد.