برگزاری مجموعه کارگاه هایی با هدف افزایش توان عملیاتی کارشناسان محترم گروه های آموزشی دانشگاه

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۹ کد : ۲۳۸۹۶ اخبار اطلاعیه ها

مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری مدیریت محترم امور آموزشی دانشگاه، به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، مجموعه کارگاه هایی با هدف افزایش توان عملیاتی کارشناسان محترم گروه های آموزشی دانشگاه، به تفکیک پردیس ها/دانشکده ها در محل حوزه مدیریت آموزشـی دانشگاه از ساعت 12:30 الی 15 برگزار نمود. در جلسه چهارم که در مورخ 19 اردیبهشت ماه سال 1402 برای کارشناسان آموزشی دانشکده مهندسی- دانشکده هنر برگزار گردید کارشناسان آموزشی به انتقال تجارب سیستم های آموزشی پرداختند و همچنین به بررسی شرایط دانشجویان خاص در مورد وضعیت غیبت  و تغییر وضعیت فارغ التحصیلی دانشجویان و در خصوص مشکل درس معرفی به استاد و اصلاح پرونده در زمان فارغ التحصیلی دانشجو و ثبت نمرات قبولی درس کتابخانه مرکزی ، چگونگی رفع مشکل عدم تسویه حساب دانشجو در پایان دوره تحصیلی، فعال نکردن فرم تسویه حساب دانشجو قبل از درس معرفی به استاد و... نیز پرداخته شد.