برگزاری کارگاه آموزشی فرزندپروری کارآمد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۳ کد : ۲۳۹۶۰ اخبار اطلاعیه ها

مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه کارگاه آموزشی فرزند پروری کارآمد را با سخنرانی آقای دکتر محمدرضا اسدی یونسی به مدت 4 ساعت در مورخ 19 و 24 اردیبهشت ماه سال 1402 در مکان سالن بشارت برگزار نمود. در جلسه دوم کارگاه آموزشی فرزند پروری کارآمد که با حضور کارکنان محترم دانشگاه در مورخه 24 اردیبهشت ماه برگزار شد جناب آقای دکتر اسدی یونسی به عوامل مخرب در رابطه ( اعم از کلامی و غیرکلامی)، ویژگی های والدین در ارتباط با فرزندان اشاره نمودند و بیان کردند تمرکز و اولویت تربیتی در درجه اول خود والدین هستند و با استفاده از مشاور و ... میتوانیم در جهت درست گام برداریم. در ادامه به وظایف زن و شوهر نسبت به هم دیگر اشاره نمودند و به درک احساسات  و نحوه دلجویی نسبت به فرزندان نیز تاکید نمودند.