کارگاه آموزشی مجازی با عنوان ثبت پیشنهاد

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۵ کد : ۲۴۳۶۱ اخبار اطلاعیه ها
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند با همکاری کمیته نظام پیشــنهادها ، کارگاه آموزشی مجازی با عنوان « ثبت پیشنهاد» جهت آشـنایی بیشتر همکـاران اعم از کارکنـان و اعضـای هیأت علمی با اهـداف نظام پیشــنهادها و نحوه ی تهیه و تنظیم پروپزال پیشنهاد، برگزار نمود. این کارگاه به مدت ۲ ساعت در مورخه ۸ خرداد ماه سال۱۴۰۲ از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۴ به صورت مجازی برگزار گردید.

مدرسین این کارگاه، آقای دکتر هادی پورشافعی جهت آشنایی با تکنیک‌های خلاقیت و ایده‌یابی و نحوه کاربردی و نوشتن پیشنهاد و آقای یاسین بهروزی جهت ارائه پیشنهادهای ناقص ثبت شده در سامانه ، آشنایی با نوشتن پیشنهاد می‌باشد. در این کارگاه آقای دکتر پورشافعی به مفاهیم کیفیت از منظر های مختلف، چیستی کیفیت، مشخصه تدریس با کیفیت، سرمایه های انسان، مدیریت کیفیت فراگیر TQM، مفهوم کایزن،مدیریت مشورتی، مدیریت بر مبنای هدف، نظام های پیشنهاد یا سیستم ارائه پیشنهاد، اهداف استقرار نظام پیشنهاد ها در سازمان، فرآیندهای نظام پیشنهاد ها، عوامل موثر بر کارآمدی نظام پیشنهاد ها، ساختار تشکیلاتی نظام پیشنهادات و... اشاره کردند.

آقای یاسین بهروزی نیز گزارش مختصری از فعالیت های دبیرخانه نظام پیشنهادات در سال 1401 ارائه نمودند و به تکنیک اسکمپر یا سوالات ایده برانگیز ، توفان فکری و روش های خلاقیت و ایده یابی در نظام پیشنهاد ها اشاره کردند.