برگزاری کارگاه مجازی با عنوان کاهش وزن پایدار

۲۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۰ کد : ۲۵۱۰۱ اخبار اطلاعیه ها
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری معاونت محترم دانشجویی و مدیریت محترم تربیت بدنی دانشگاه، کارگاه مجازی با عنوان کاهش وزن پایدار با سخنرانی آقای دکتر افضل پور عضو هیات علمی و استاد گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار نمود. این کارگاه با حضور ۱۷۶ نفر از کارمندان دانشگاه بیرجند مورخ ۲۱ شهریور ماه سال ۱۴۰۲ از ساعت ۱۲ الی ۱۴ به صورت مجازی برگزار شد.

در این کارگاه آقای دکتر افضل پور به تمرکز روی کاهش وزن برای پایداری آن تاکید فرمودند. همچنین به مداخله ژنتیک در کاهش و افزایش وزن نیز نکاتی را مطرح کردند و گفتند علارغم تصمیم به کاهش وزن باید به ژنتیک هر فرد نیز توجه گردد و فعالیت های فیزیکی، مصرف غذاهای سالم برای همه نوع از ژنتیک لازم و ضروریست و نیز پدیده YO YO را شرح دادند و گفتند به اصل عدم پایبندی به برنامه کاهش وزن می‌گویند و روندی است که فرد بعد از رژیم و کاهش وزن دوباره به حالت اول باز می‌گردد. بدن طوری طراحی شده است که به تمام مواد معدنی و غذایی نیاز دارد اعم از پروتئین، چربی، کربوهیدرات، انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی. اگر رژیمی گرفته می‌شود باید تمام این‌ها را شامل باشد وگرنه رژیم ناسالمی است. سرعت کاهش وزن در بدن به صورت یک درصد وزن بدن در هفته می‌باشد و درصورت شروع رژیم، سازگاری متابولیکی در بدن به وجود می‌آید. متابولیسم پایه 60 درصد کالری روزانه را شامل می‌شود. استراتژی در کاهش وزن، ورزش و فعالیت روزانه باید به صورتی باشد که شیب شخص در کاهش وزن پایدار، تدریجی و اصولی باشد.

آخرین ویرایش۲۶ شهریور ۱۴۰۲