کارگاه آموزشی اصول خبر نویسی و عکاسی خبری

۰۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۳ کد : ۲۵۹۱۵ اخبار اطلاعیه ها
دوره آموزشی خبرنویسی و اصول عکاسی خبری با همکاری مدیریت برنامه،بودجه و تحول اداری و به همت جهاددانشگاهی، خانه مطبوعات خراسان جنوبی و دانشگاه بیرجند در دو روز متوالی ۲۹ و ۳۰ آبان با تدریس سید میلاد اوصیاء، مدیر خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) و محسن نوفرستی، عکاس خبری و با حضور رابطین خبری دانشگاه بیرجند و دیگر ادارات استان برگزار شد.

در جلسه دوم که در تاریخ 30 آبان ماه 1402 برگزار شد در ابتدای جلسه همکاران تمرین هایی که آقای اوصیاء خواسته بود ارائه دادند و  اوصیاء به حل مشکل‌ این ارائه ها پرداخت و  با پرسش و پاسخ جلسه را به پایان رساند. در ادامه کارگاه آقای نوفرستی، عکاس خبری به بیان 3 مولفه که عکاس را برتر میکند از جمله شجاعت، هدف و دانش پرداخت و بیان نمود عکاس خبری لحظه را نباید از دست بدهد و برای گرفتن عکس با گوشی به صورت افقی گرفته شود و در محل های تاریک حتما از سه پایه استفاده شود و سرعت شاتر هر مقدار کمتر بشود لطافت عکس بهتر می شود.