کارگاه جغرافیای تاریخی پول و آینده آن

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۴ کد : ۲۶۱۲۶ اخبار اطلاعیه ها
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشـر و مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه و انجمن علمی جغرافیا، کارگاه جغرافیای تاریخی پول و آینده آن مـورخ شـنبه ۱۴۰۲/۰۹/۱۱ با مدرسی آقای دکتر محمد اسکندری ثانی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند در مکان سالن بشارت برگزار نمود.

در این کارگاه به تاریخچه پول و نحوه شکل گیری آن در تمدن بشر و احتملات آینده پول و اشکال آن پرداخته شد. سیر تحول تاریخی و مبداء جغرافیایی آن و چگونگی ایجاد مکانیزمی که در آن انسان ها توسط برخی دیگر انسان ها مورد استعمار توسط پول قرار می گیرند مورد واکاوی قرار گرفت. ضمن اینکه برخی کشورها هم از این سازکار استفاده کرده و آن را به عنوان اهرمی برای برون داد تورم خود و نهادینه کردن آن به ملت ها و کشورهای دیگر نیز مورد استفاده قرار داده‌اند.