کارگاه آموزشی آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۹ کد : ۲۶۳۱۸ اخبار اطلاعیه ها
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان جنوبی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند کارگاه آموزشی آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس را در تاریخ ۲۱ ، ۲۲ ، ۲۳ آذرماه سال ۱۴۰۲ برگزار نمود.

اساتید این دوره، جناب آقای دکتر علی اصغر قنبری دکترای جغرافیای سیاسی- نظامی، مدرس دانشگاه امام حسین (ع) و استاد درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس دانشگاه های استان و همچنین سرتیپ دوم امیر، علی فرشاد رئیس کانون بازنشستگان ارتش استان و استاد درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس دانشگاه های استان بودند. در این کارگاه تعدادی از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه حضور داشتند. در جلسه اول این دوره امیر، علی فرشاد با اشاره به مقاطع جنگ دفاع مقدس به مراحل بازدارندگی که مربوط به زمان قبل از جنگ می باشد و همچنین به مرحله متوقف کردن که مربوط به سال اول جنگ می باشد اشاره نمودند. ایشان با اشاره به جنگ های قبل از دفاع مقدس به بیان موقعیت ایران از لحاظ ژئوپلیتیکی پرداختند. همچنین با بیان مراحل بازدارندگی، عامل اصلی شروع جنگ را عدم وجود بازدارندگی بیان نمودند. در ادامه نیز اهداف عراق در حمله به ایران و آخرین تحولات قبل از شروع جنگ، نقش هوانیروز در سال اول جنگ و اقدامات مهم نهاجا در سال اول جنگ را نیز بیان کردند.