کارگاه آموزشی آشنایی با گزینش

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۸ کد : ۲۶۴۹۹ اخبار اطلاعیه ها
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری مدیریت محترم هسته گزینش دانشگاه ، در آستانه سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی (ره) در امر گزینش، کارگاه آموزشی آشنایی با گزینش را روز یکشنبه ۳ دی ماه ۱۴۰۲ توسط دکتر رضا دستجردی عضو هیأت علمی و مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از پیشکسوتان گزینش استان خراسان جنوبی در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار نمود.

در این کارگاه آموزشی که بالغ بر یکصد و پنجاه نفر از کارمندان رسمی قطعی، رسمی آزمایشی، پیمانی، قراردادی و نیروهای شرکتی دانشگاه های بیرجند، صنعتی بیرجند و پارک علم فناوری حضور داشتند، شرکت کنندگان با نهاد گزینش، اهداف، فعالیت ها، قوانین و فرآیندهای آن آشنا شدند. این کارگاه در راستای فرهنگ سازی شاخصه‌های گزینش و ترویج آن در بین کارمندان و آشنایی بیشتر کارکنان زیر مجموعه‌های هسته با کار گزینش و اطلاع از قوانین و فرایندهای آن توسط هسته گزینش کارکنان دانشگاه بیرجند با همکاری مدیریت برنامه بودجه و تحول اداری این دانشگاه برگزار گردید. کارگاه مذکور توسط دکتر رضا دستجردی عضو هیأت علمی و مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از پیشکسوتان گزینش استان خراسان جنوبی تدریس و ارائه شد. دکتر دستجردی با تأکید بر این که سلامت دستگاه اهمیت دارد گفت: هدف گزینش سالم سازی دستگاه می‌باشد و اهمیت گزینش در این است که نیروی انسانی که اصلی ترین سرمایه دستگاه است را انتخاب می‌کند. وی در بخشی از کارگاه اظهار داشت: نیروی انسانی محور بقا، پویایی و توسعه پایدار است و در اداره افرادی که خوش فکر و خلاق هستند، حضورشان مؤثر است و ضامن تحقق آرمان ها و اهداف سازمان اند. وی تأکید کرد که در استقرار نظام شایسته گزینی باید به اصل رفتار و ساختار شخصیت فرد توجه شود تا افراد شایسته ای انتخاب شوند که متعهد و صالح باشند.