برگزاری نشست افق بصیرت در چشم انداز آینده

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۱ کد : ۲۶۶۳۶ اخبار اطلاعیه ها
معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند نشستی تحت عنوان افق بصیرت در چشم انداز آینده را به مناسبت گرامیداشت نهم دی‌ماه؛ سالروز میثاق امت با مقام عظمای ولایت و یوم الله بصیرت، با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالله حاجی صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه بیرجند و جمعی از مدیران، مسئولان استان، روز شنبه ۹ دی ۱۴۰۲، در دانشگاه بیرجند برگزار نمود.

در یوم الله نهم دیماه دانشگاه بیرجند میزبان حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالله حاجی صادقی بود. نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: مراکز دانشگاهی باید به بُعد علمی، زیرساختی و طراحی فتنه ۸۸ بپردازند و در این زمینه اسناد زیادی جمع‌آوری شده است. در مراسم افق بصیرت در چشم انداز آینده ویژه دانشگاهیان خراسان جنوبی که به مناسبت نهم دی ماه در دانشگاه بیرجند برگزار شد، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلام، افزود: نهم‌دی یک واکنش به فتنه‌ای عمیق و بلند بود که دو بُعد داشت یکی بعد ظاهری و عملیات علنی فتنه که اغتشاشات بود و در مقابلش حماسه نهم‌دی خلق شد اما جلوه دیگری هم دارد.