برگزاری کارگاه شکاف بین نسلی

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۹ کد : ۲۶۶۶۸ اخبار اطلاعیه ها
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و امور بانوان دانشـگاه، به مناسـبت گرامیـداشت هفته زن، کارگاهی با عنوان شکاف بین نسلی با حضور آقای دکتر حمید مسعودی، عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی جامعه شناسی، روز دوشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۲ در سالن فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار نمود.

در این کارگاه آقای دکتر مسعودی، به تعریف نسل اعم از تعاریف متفاوت در حوزه های متفاوت، انواع نسل اعم از نسل خاموش، نسل پر نوزاد، نسل ایکس و... پرداختند و ویژگی های هر کدام از نسل ها را نیز توضیح دادند. در ادامه به توضیح مفهوم شکاف بین نسلی پرداخته و به مزایا و معایب شکاف بین نسلی اشاره نمودند که این مزایا و معایب می‌تواند اعم از بروز سوء تفاهم و ناهماهنگی، بروز درگیری و خشونت و نزاع، تضعیف روابط خانوادگی و اجتماعی و ایجاد حس انزوا و قطع ارتباط و... دانست. در پایان این کارگاه، علل بروز شکاف بین نسلی را بیان کردند و همچنین به راه‌های کاهش شکاف بین نسلی نیز اشاره  نمودند.