برگزاری کارگاه مدیریت سبک زندگی در سلامت، کنترل وزن و پیشگیری از چاقی
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه با همکاری اداره بهداشت و درمان، جلسه سوم از سلسله کارگاه های مدیریت سبک زندگی در سلامت، کنترل وزن و پیشگیری از چاقی با تدریس دکتر مرضیه ثاقب جو استاد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه دوشنبه ۵ آذر در سالن بشارت دانشگاه برگزار نمود.
جلسه سوم از این سلسله کارگاه ها دوشنبه 5 آذر ماه در سالن بشارت برگزار و با استقبال و مشارکت همکاران دانشگاه همراه شد. در این جلسه ابتدا دکتر ثاقب جو به بیان خلاصه مطالب جلسه قبل پرداختند. خانم دکتر در این جلسه به توضیح رژیمهای یویو دایت که به رژیمهای نامتوالی معروف است پرداختند. در ادامه تاکید کردند که از گرفتن رژیم های سخت ناگهانی پرهیز کنیم. همچنین تأثیر رنگها و سایز بشقاب غذاخوری را مطرح نمودند. رنگ آبی بشقاب بیشترین سرکوبکننده اشتها است و میتواند گزینش خوبی برای کاهش وزن افراد باشد. رنگهای قرمز، زرد، نارنجی نیز تحریککننده اشتها میباشند. عامل مهم دیگری که میتواند باعث افزایش غذاخوردن فرد شود تماشای تلویزیون همزمان با غذا خوردن است.