برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت سبک زندگی در سلامت، کنترل وزن و پیشگیری از چاقی
جلسه سوم گروه دوم از این سلسله کارگاه ها دوشنبه 13 اسفند ماه در سالن بشارت برگزار و با استقبال و مشارکت همکاران دانشگاه همراه شد. در این جلسه ابتدا خانم دکتر ثاقب جو به بیان خلاصه مطالب جلسه قبل پرداختند. در این جلسه به توضیح رژیمهای یویو دایت که به رژیمهای نامتوالی معروف است پرداخته شد. در ادامه تاکید شد که از گرفتن رژیمهای سخت ناگهانی پرهیز کنیم. همچنین تأثیر رنگها و سایز بشقاب غذاخوری را مطرح نمودند. رنگ آبی بشقاب بیشترین سرکوبکننده اشتها است و میتواند گزینش خوبی برای کاهش وزن افراد باشد. رنگهای قرمز، زرد، نارنجی نیز تحریککننده اشتها میباشند. عامل مهم دیگری که میتواند باعث افزایش غذاخوردن فرد شود تماشای تلویزیون همزمان با غذا خوردن است.