کارگاه آموزشی روغنهای خوراکی و نقش آن در سلامت
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری اداره بهداشت و درمان دانشگاه، کارگاه آموزشی روغنهای خوراکی و نقش آن در سلامت در روز دوشنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۵ با سخنرانی سرکار خانم سیدهسمیه اصغری، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در محل سالن بشارت از ساعت ۱۲ الی ۱۴ به دو صورت حضوری و مجازی برگزار نمود.
در این جلسه سرکار خانم اصغری ابتدا مقدماتی در خصوص اجزای شیمیایی روغنها و تأثیرات آنها در سطح مولکولی بیان کردند. سپس انواع روغنهای خوراکی را که در دو دسته اصلی روغنهای گیاهی و حیوانی طبقهبندی میشوند، معرفی نموده و به خواص مفید آنها اشاره نمودند و این نکته را یادآوری کردند که روغن میتواند نقش مهمی در سلامتی بدن بازی کند و حذف آن از سبد غذایی منجر به بروز مشکلاتی برای سلامتی انسان خواهد شد. ملاحظاتی در خصوص نحوه انتخاب و مصرف روغنهای خوراکی، عوامل اصلی فساد روغن و علائم آن، از دیگر نکاتی بود که در قسمت پایانی کلاس به آن اشاره شد.
نظر شما :