مهلت ثبت نام در انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند تمدید شد.

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۲۰:۴۸ کد : ۱۰۶۶۲ اخبار اخبار برگزیده معاونت

به اطلاع دانش آموختگان ارجمند و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه بیرجند می رساند، با استعانت از خداوند متعال، مراحل تأسیس انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند بر اساس آیین نامه ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  (مصوب 1399/2/6) به درخواست جمعی از دانش آموختگان دانشگاه در حال انجام است. در این راستا پیش نویس اساسنامه،  تهیه و موافقت اصولی هیأت رئیسه محترم دانشگاه اخذ شده است و مرحله نهایی این فرایند، برگزاری مجمع عمومی جهت انتخاب اعضای شورای مرکزی و تصویب اساسنامه است.

با توجه به لزوم رعایت زمان‌بندی ذکر شده در آیین‌نامه ابلاغی و ملاحظه شرایط موجود "اولین مجمع دانش آموختگان دانشگاه بیرجند" در تاریخ  1399/09/29 ساعت 18 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

با توجه به لزوم احراز هویت دانش آموختگان محترم، ثبت‌نام جهت شرکت در مجمع برخط از 5 لغایت 28 آذر 1399 برای تمامی دانش‌­آموختگان دانشگاه بیرجند میسر می‌باشد.

علاقه‌مندان از طریق لینک های زیر جهت ثبت‌نام در مجمع و اعلام داوطلبی جهت عضویت در شورای مرکزی  اقدام نموده و پیش‌نویس اساسنامه انجمن دانش‌آموختگان را ملاحظه نمایند.

« فرم ثبت نام در انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند»

« اساسنامه انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند»