تقدیر از برگزیدگان مسابقه اتاق نمونه بهداشتی توسط اداره بهداشت و درمان

اداره بهداشت و درمان دانشگاه طی مراسمی از برگزیدگان مسابقه اتاق نمونه بهداشتی که به مناسبت هفته سلامت و هفته سراهای دانشجویی و با هدف تشویق دانشجویان به رعایت اصول بهداشت محیطی، برگزارشده بود با اهدای کارت هدیه تقدیر نمود. دانشجویان از امکانات، تجهیزات و واحدهای مختلف اداره بهداشت و درمان نیز بازدید و آمادگی خود را برای عضویت در کانون همیاران اعلام نمودند.

مسابقه انتخاب اتاق نمونه بهداشتی همه ساله توسط اداره بهداشت و درمان برگزار می ­گردد و امسال با تغییراتی همراه بود به این صورت که "فرم آنلاین خود ارزیابی اتاق نمونه بهداشتی" در سایت اداره بهداشت در اختیار دانشجویان قرار گرفت و دانشجویان داوطلب فرم ها را تکمیل نمودند. سپس با بازدید کارشناسان اداره بهداشت از اتاق­ ها، فرم امتیازدهی تکمیل و اسامی برگزیدگان این مسابقه بر اساس میزان امتیاز دریافتی اعلام گردید.