جلسه هماهنگی در خصوص آماده سازی سامانه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۷:۳۹ کد : ۲۵۲۹ اخبار

جلسه هماهنگی سامانه فعالیت‌های فرهنگی در محل دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید. این جلسه که باحضور دکترقادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر قاسمی مدیر فناوری اطلاعات، دکتر فرزین مدیر روابط عمومی، فوادالدینی مشاور دانشجویی ریاست دانشگاه و مشاوری نیا، موحدی، سیف اللهی و حمیدزاده از کارشناسان فرهنگی معاونت برگزار شد دکتر قادری بر لزوم راه اندازی این سامانه، تاکید کرد. در ادامه فوادالدینی به بیان جزئیات طرح پیشنهادی پرداخت. سایر شرکت کنندگان در جلسه به بیان نظرات خود در این زمینه پرداختند.در پایان تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد و بنا شد با اولویت نسبت به راه اندازی این سامانه اقدام شود.

آخرین ویرایش۲۰ فروردین ۱۳۹۸