برگزاری کارگاه آموزشی پژوهش کلید ارتباط دانشگاه و جامعه، انتقال تجربیات اخذ طرح های پژوهشی

کارگاه آموزشی "پژوهش کلید ارتباط دانشگاه و جامعه، انتقال تجربیات اخذ طرح های پژوهشی" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری معاونت محترم پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی برگزار شد.

کارگاه آموزشی "پژوهش کلید ارتباط دانشگاه و جامعه، انتقال تجربیات اخذ طرح های پژوهشی" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی در روز سه شنبه 14 آذر ماه 1402 و با تدریس دکتر حمید مسعودی، عضو هیئت علمی دانشگاه و با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی در سالن بشارت برگزار شد.

در این کارگاه دکتر مسعودی به بیان فرایندهای رایج اخذ طرح های پژوهشی، بازاریابی پژوهش در جامعه،نقش جامعه در توسعه پژوهش های دانشگاهی، اهم مشکلات ارتباط با جامعه از پنجره طرح های پژوهشی، ارائه پیشنهاداتی به همکاران ذیل پرداخت. در پایان به سؤالات اعضای  هیئت علمی پاسخ داده شد.