نشست هماهنگی سلسله نشست های فرهنگ دانشگاهی برگزار شد.

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۰۱:۵۰ کد : ۱۳۶۲۷ اخبار اخبار برگزیده معاونت
نشست هم اندیشی و هماهنگی در خصوص برگزاری سلسله نشست های فرهنگ دانشگاهی برگزار شد.
نشست هماهنگی سلسله نشست های فرهنگ دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، نشست هماهنگی در خصوص برگزاری سلسله نشستهای فرهنگ دانشگاهی روز دوشنبه 14 خردادماه و بصورت مجازی برگزار شد.

دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی گفت: با توجه به برگزاری موفق سلسله نشست های فرهنگی دانشگاهی در سال جاری و استقبال خوب دانشگاهیان سراسر کشور، نشست هماهنگی در خصوص نحوه برگزاری فصل دوم این نشست ها با حضور دکتر حسینعلی قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر رضا ماحوزی، معاونت پژوهشی و آموزشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف،دکتر نعمت الله فاضلی و جمعی از مسئولین دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این نشست که حدود دو ساعت بطول انجامید اعضاء حاضر ضمن بیان دیدگاههای خود در خصوص اولویت های فرهنگی دانشگاهها به بررسی چالش های روز در خصوص فرهنگ دانشگاهی پرداختند و درباره نحوه برگزاری سلسله نشست های فرهنگ دانشگاهی به بحث و تبادل نظر پرداختند.