به مناسبت هفته سراهای دانشجویی، سلسلهمسابقات پینتبال با شعار «هیجان، مشارکت، رقابت» برگزار شد
به مناسبت هفته سراهای دانشجویی، سلسلهمسابقات پینتبال با شعار «هیجان، مشارکت، رقابت» به همت کانون مهارتهای زندگی و آسیبهای اجتماعی، و با همکاری کانون بازیهای فاخر دانشگاه بیرجند برگزار شد.
این رویداد پرشور طی چهار روز متوالی، از روز جمعه ۱۹ اردیبهشتماه تا دوشنبه ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در محوطه خوابگاههای دانشجویی دانشگاه بیرجند به شرح زیر برگزار گردید:
جمعه ۱۹ اردیبهشت: خوابگاه دخترانه توحید
شنبه ۲۰ اردیبهشت: خوابگاه دخترانه صدف
یکشنبه ۲۱ اردیبهشت: خوابگاه پسرانه ابوذر
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت: خوابگاه پسرانه سرو
هدف از برگزاری این مسابقات، ایجاد فضایی شاد، پرانرژی و متفاوت در محیط خوابگاههای دانشجویی، تقویت روحیه کار گروهی، ارتقاء مهارتهای اجتماعی و ترویج رقابت سالم میان دانشجویان بود.
این رویداد با استقبال بیش از ۵۰۰ دانشجو در قالب ۵۰ تیم مواجه شد و شور و نشاط قابل توجهی در محیط خوابگاهها ایجاد کرد. تیمهای شرکتکننده بهصورت گروههای ۴ تا ۶ نفره تشکیل شده و مسابقات به شیوه حذفی برگزار گردید تا هیجان رقابت افزایش یابد. در پایان، به تیراندازان برتر هر یک از سراهای دانشجویی، جوایزی اهدا شد.
کلیه مراحل برگزاری مسابقات با نظارت کامل تیم اجرایی و رعایت کامل نکات ایمنی صورت گرفت. حضور مسئولان دانشگاه در کنار دانشجویان در طول شبهای برگزاری مسابقات، فضایی صمیمی و تعاملی میان مسئولان و دانشجویان ایجاد کرد.
از جمله مسئولانی که در این رویداد حضور یافتند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در خوابگاه دخترانه توحید:
دکتر سید مرتضی موسوی (معاون محترم دانشجویی دانشگاه)
دکتر سمیه حمیدی (مدیردانشجویی دانشگاه)
در خوابگاه دخترانه صدف:
دکتراحمدلامعی گیو (رئیس دانشگاه بیرجند)
دکترسید سعید محمدی (معاون اداری و مالی دانشگاه)
حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا محمد علی جعفری(دبیرستاد نهادمقام معظم رهبری دانشگاه)
در خوابگاه پسرانه سرو:
دکتراحمدلامعی گیو( رییس دانشگاه بیرجند)
دکترسیدسعیدمحمدی(معاون اداری ومالی)
حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا محمد علی جعفری(دبیر ستاد نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه)
دکتر مرتضی مزگینژاد (رئیس حراست دانشگاه)
دکتر سمیه حمیدی(مدیر دانشجویی دانشگاه)
در خوابگاه پسرانه ابوذر:
دکتر سمیه حمیدی(مدیر دانشجویی دانشگاه)
مسئولان حاضر ضمن بازدید از روند برگزاری مسابقات و گفتوگو با دانشجویان، از خلاقیت و تلاش برگزارکنندگان قدردانی کرده و بر نقش چنین فعالیتهایی در کاهش استرسهای ناشی از تحصیل، ایجاد تعادل روانی و افزایش انگیزه دانشجویان تأکید کردند.
دانشجویان شرکتکننده نیز با شور و اشتیاق فراوان، از تجربه این رویداد یاد کرده و خواستار تداوم و گسترش چنین برنامههایی در طول سال تحصیلی شدند. این استقبال گسترده، نشاندهنده نیاز جدی به فضاهای پرنشاط و تعاملی در زندگی خوابگاهی دانشجویان است.
این برنامه بهعنوان نمونهای موفق از تلفیق سرگرمی هدفمند با مهارتآموزی و نشاط جمعی، میتواند الگویی الهامبخش برای سایر فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهی محسوب شود.