حضور مدیران حوزه دانشجویی در جلسه شورای دانشگاه

جلسه شورای دانشگاه بیرجند با حضور مدیران حوزه دانشجویی و سایر مدیران دانشگاه چهارشنبه 21 مهر 1400 بصورت مجازی برگزار شد. دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره زنده‌یاد دکتر خورشیدزاده، معاون فقید دانشگاه بیرجند و خیرمقدم به دکتر سیدمرتضی موسوی در سمت معاون محترم دانشجویی دانشگاه و دکتر ابراهیم غلامی، رئیس پردیس علوم پایه برای آنها آرزوی موفقیت کرد. در ادامه، گزارش جلسه مورخ 18 مهر 1400 رؤسای دانشگاه‌های کشور با مسئولین وزارت با محوریت بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها ارائه شد. همچنین گزارش ستاد استقبال از دانشجویان نوورود  و اجرای طرح مدیریت استعداد در نیمه ابتدای سال 1400 در دانشگاه طرح و بررسی شد.
در ادامه ریاست دانشگاه از تلاش های موفق اداره بهداشت ودرمان و مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات  دانشگاه در رصد واکسیناسیون خانواده دانشگاه تشکر و قدردانی کردند.

کلید واژه ها: اداره بهداشت و درمان