برگزاری وبینار آموزشی ایمنی و بهداشت در آزمایشگاه ها به مناسبت هفته سلامت

دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 اداره بهداشت و درمان دانشگاه با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با هدف ارتقاء دانش کارشناسان آزمایشگاه در زمینه اصول ایمنی با دعوت از دکتر فریدون لعل عضو هیأت علمی گروه بهداشت حرفه­ ای دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، وبیناری تحت عنوان "ایمنی و بهداشت در آزمایشگاه­ ها"برگزار نمود. در این کارگاه که 73 نفر از کارشناسان آزمایشگاه حضور داشتند، دکتر لعل به بیان مباحثی در خصوص اهمیت ایمنی و بهداشت در آزمایشگاه، مخاطرات عمده در آزمایشگاه، اهمیت ایمنی مواد شیمیایی، کدهای بین ­المللی شناسایی مواد شیمیایی، کدهای اقدامات اضطراری، سیستم جهانی طبقه بندی مواد شیمیایی(GHS)، موارد عمومی ایمنی در آزمایشگاه، اصول نگهداری ذخیره و حمل و نقل مواد شیمیایی و ... پرداخت و به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد. در پایان با توجه به استقبال کارشناسان از این وبینار، مقرر شد نیازهای مرتبط با ایمنی در آزمایشگاه­ های دانشکده­ های مختلف شناسایی گردد و سلسله کارگاه ­هایی تخصصی تحت عنوان ایمنی در آزمایشگاه به صورت حضوری برگزار گردد.