افتتاح مرکز بهداشت و درمان (درمانگاه فرهیختگان) دانشگاه بیرجند

مرکز بهداشت و درمان(درمانگاه فرهیختگان) دانشگاه بیرجند امروز چهارشنبه اول اسفند 97 با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، جمعی از رؤسای دانشگاه های استان،  مسئولان و مدیران دانشگاهی در پردیس دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
مرکز بهداشت و درمان (درمانگاه فرهیختگان) دارای 591 مترمربع زیربنا می باشد که  با هزینه ای بالغ بر 12100 میلیون ریال توسط دکتر صدیقی افتتاح شد. احداث پروژه درمانگاه فرهیختگان دانشگاه از سال 1395شروع شد و در اول اسفند 1397 احداث و تجهیز این مرکز به پایان رسید.
اعتبار هزینه شده در این مرکز شامل 8500 میلیون ریال اعتبارات ملی و اختصاصی و 3600 میلیون ریال از طریق کمک خیرین می‌باشد.

کلید واژه ها: درمانگاه فرهیختگان