برگزاری نشست‌ فرهنگی با عنوان رابطه قیام کربلا و انقلاب اسلامی و ظهور

۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۴۳۶۹ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری نشست‌ فرهنگی با عنوان رابطه قیام کربلا و انقلاب اسلامی و ظهور

دومین جلسه از سلسله نشست‌های فرهنگی سبک زندگی حسینی با عنوان رابطه قیام کربلا و انقلاب اسلامی و ظهور که با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و دفتر محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند در ساعت 10:30 مورخ 1400/06/22 توسط استاد محترم جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای مجتبی کلباسی مدیر محترم مرکز تخصصی مهدویت و مرکز تخصصی نماز به مدت 2 ساعت برگزار گردید. در این جلسه که با موضوع رابطه قیام کربلا و انقلاب اسلامی شروع شد، از مصائب عاشورا و حوادثی که درآن اتفاق افتاد، و اینکه این اتفاقات یک دگرگونی و یک خیزش در ابعاد مختلف جامعه پدیدار کرده است صحبت نمودند . ایشان نمونه‌هایی از این خیزش‌ها در مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی که منشا گرفته از واقعه کربلا هست و در جامعه اتفاق افتاده  و جامعه را به سوی خاندان پیامبر سوق داده است اشاره نمودند .

همچنینی بیان فرمودند حادثه کربلا و عاشورا نه تنها در تاریخ مدفون نشد بلکه باعث شد پرچم اسلام برای همیشه استوار و پایدار بماند. و به ذکر تشبهات زیادی که در بین نهضت کربلا، نهضت امام عصر و انقلاب اسلامی دیده می‌شود اشاره نمودند که از جمله این تشابهات مبارزه با ظلم، فساد، انحراف در مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی می‌باشد که این موارد را در فرمایشات مقام معظم رهبری و شعارهای انقلابی کاملا هویدا و آشکار است.