برگزاری دوره آموزشی "یافتن مجله مناسب جهت انتشار مقاله"

برگزاری دوره آموزشی "یافتن مجله مناسب جهت انتشار مقاله"

دوره آموزشی "یافتن مجله مناسب جهت انتشار مقاله" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی، روز چهارشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار شد.

به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه، کارگاه آموزشی " یافتن مجله مناسب جهت انتشار مقاله " در روز چهارشنبه، مورخ 22 دی ماه 1400 به مدت دو ساعت به صورت مجازی و با حضور سرکارخانم دکتر زهره عباسی، رئیس محترم مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان مدرس کارگاه و تعدادی از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه بیرجند و سایر دانشگاههای استان برگزار شد.

سرکارخانم دکتر عباسی در این کارگاه به شرح مبسوطی در زمینه انواع مقالات، پارامترهای مؤثر در انتخاب ژورنال، عوامل اثرگذار در انتخاب نشریه، دسته بندی ژورنال ها، ضریب تأثیر مجلات، رتبه بندی مجلات در JCR، مجلات نامعتبر، انتخاب مجله مناسب از مجلات نمایه شده در آی اس آی و .... به ایراد سخن پرداختند.