برگزاری دوره آموزشی روش‌های تدوین طرح درس

دوره آموزشی روش‌های تدوین طرح درس در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی، به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری گروه علوم تربیتی پردیس علوم رفتاری به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دوره آموزشی روش‌های تدوین طرح درس مفاهیم اصلی برنامه‌ریزی درسی، جایگاه طرح درس و طرح دوره در برنامه‌ریزی درسی، مزایای تدوین طرح درس و طرح دوره، مراحل تدوین طرح درس و طرح دوره، اجزا و عناصر کلی طرح درس و طرح دوره، تدوین طرح درس وطرح دوره با رعایت اصول طراحی توسط دکتر حسین شکوهی‌فرد و دکتر فاطمه طاهرپور تدریس شد.
این کارگاه با حضور تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند و سایر دانشگاه‌های استان خراسان جنوبی به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری گروه علوم تربیتی پردیس علوم رفتاری روز چهارشنبه 4 اسفند 1400 به مدت دو ساعت بصورت مجازی برگزار شد.