برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه، در راستای توسعه رشته‌های دانشگاه در حوزه دامپزشکی

جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه، در راستای توسعه رشته‌های دانشگاه در حوزه دامپزشکی با حضور رئیس دامپزشکی استان و نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در روز سه شنبه اردیبهشت ۱۴۰۱ در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  دکتر رستمی نژاد با بیان این خبر افزود: یکی از حوزه هایی که متأسفانه طی سالیان گذشته به آن توجه نشده است، افزودن رشته های دامپزشکی در دانشگاه است؛ استان خراسان جنوبی با ظرفیت های بسیار بالای در زمینه پرورش طیور، شتر و ... ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه رشته های حوزه دامپزشکی دارد که متأسفانه استان خراسان جنوبی فاقد رشته های دامپزشکی است. دراین جلسه که با حضور متخصصان و صاحبنظران و اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی تشکیل شد؛  دکتر حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به ضرورت توسعه رشته های دامپزشکی با توجه به استانداردهای کیفی دانشگاه بیرجند اشاره داشت و کارگروهی متشکل از نمایندگان گروه علوم دامی، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و سازمان دامپزشکی استان برای توسعه رشته ها تشکیل شد.

کلید واژه ها: دامپزشکی رشته دامپزشکی رشته توسعه رشته دانشگاه توسعه استان بیرجند