اخذ مجوز پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مشاوره در دانشگاه بیرجند

۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۸ کد : ۱۹۶۵۸ اخبار
شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته مشاوره در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
اخذ مجوز  پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مشاوره در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان؛ معاون آموزشی دانشگاه با اعلام خبر موافقت  شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی رشته مشاوره در دانشگاه بیرجند، افزود: ‏ایجاد رشته مشاوره با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجائی که این رشته در سطح دانشگاه‌های منطقه نیست مزیتی برای دانشجویان منطقه خواهد بود.
وی گفت: دانشگاه بیرجند از مهرماه سال جاری در رشته‌ مذکور پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏ دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های همکاران دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی بویژه دکتر اسدی یونسی؛ مدیر گروه روانشناسی، دکتر محمد علی رستمی‌نژاد؛ مدیر سابق برنامه ریزی و توسعه آموزشی و آسیه شنیده؛ کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته مزبور در مقطع روزانه تقدیر و تشکر کرد.

آخرین ویرایش۲۲ مرداد ۱۴۰۱