برگزاری دوره آموزشی طرح های پژوهشی برون دانشگاهی (الزامات، فرایندها و چالش ها)

دوره آموزشی " طرح های پژوهشی برون دانشگاهی (الزامات، فرایندها و چالش ها)"، به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری مدیریت امور پژوهشی دانشگاه و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی، به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی طرح های پژوهشی برون دانشگاهی (الزامات، فرایندها و چالش ها)

به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری مدیریت امور پژوهشی دانشگاه، دوره آموزشی " طرح های پژوهشی برون دانشگاهی (الزامات، فرایندها و چالش ها)"،  در روز چهارشنبه مورخ 1401/08/25 به صورت مجازی و به مدت 2 ساعت با حضور جناب آقای دکتر حسین اکبری، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان مدرس کارگاه و تعدادی از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

دکتر اکبری مدرس این کارگاه به بیان مطالبی در خصوص طرح های پژوهشی برون دانشگاهی، مزایای عقد قرارداد پژوهشی از طریق دانشگاه، نحوه شناسایی موضوع طرح های پژوهشی، انواع طرح های پژوهشی برون دانشگاهی (شامل طرح های بین المللی، ملی و استانی/دستگاهی/شرکتی، الزامات اجرای طرح های مختلف برون دانشگاهی، موارد مربوط به دریافت مفاصاحساب بیمه، موارد مربوط به مالیات، موارد مربوط به بالاسری دانشگاه، موارد مربوط به نحوه تنظیم قرارداد و .... پرداخت.