برگزاری دوره آموزشی «برنامه ریزی تألیف و ساختار کتاب دانشگاهی»

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۴ کد : ۲۱۸۸۲ اخبار
دوره آموزشی «برنامه ریزی تألیف و ساختار کتاب دانشگاهی» به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی، به صورت مجازی برگزار شد.

به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی، دوره آموزشی "برنامه ریزی تألیف و ساختار کتاب دانشگاهی"،  در روز دوشنبه و سه شنبه مورخ  21 و 22 آذر ماه 1401 به مدت 6 ساعت و به صورت مجازی با حضور جناب آقای دکتر محمد آرمند, عضو محترم هیئت علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی به عنوان مدرس کارگاه ویژه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این دوره دکتر آرمند، به نحوه تهیه محتوای کتب درسی، شکل و قالب کتب، ویژگیهای یک کتاب استاندارد درسی، ساختار و ویژگی های کتاب درسی و .... توضیحاتی را ارائه دادند و در پایان به سوالات اعضای محترم هیئت علمی پاسخ داده شد.

لازم به ذکر است فایل دوره (pdf و فیلم دوره) در سامانه وبینار در دسترس است.

آخرین ویرایش۲۲ آذر ۱۴۰۱