برگزاری دوره آموزشی " از ویرگولاستار تا ویراستار"

برگزاری دوره آموزشی " از ویرگولاستار تا ویراستار"

در راستای توانمندسازی اعضای هیأت علمی و با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر و مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بیرجند،  کارگاه آموزشی " از ویرگولاستار تا ویراستار" (ویراستار کیست و چه می کند؟) روز چهارشنبه 1401/09/23 از ساعت 12-14 در اتاق شماره 2 دانشکده ادبیات و علوم انسانی به صورت حضوری و  با  شرکت اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه بیرجند، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و با حضور و   تدریس آقای دکتر عباس واعظ زاده عضو محترم هیأت علمی و مسئول کارگروه ویراستاری گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند  برگزار شد.

در این دوره آموزشی، مفهوم ویرگولاستار و نقش آن در ویراستاری، اصطلاحات رایج در ویراستاری، انواع ویرایش از نظر نوع کار(ویرایش فنی،زبانی/ ادبی، محتوایی/علمی)،  ویرایش از نظر نوع متن (ویرایش متون علمی، ویرایش ترجمه، ویرایش متون ادبی) از جمله مباحثی بود که مطرح شد. همچنین در ادامه مباحثی از قبیل  ویرایش فنی و ویرایش زبانی و ادبی، معرفی کتب آموزشی ویراستاری، نحوه ویرایش رایانه ای و معرفی نرم افزارهای ویراستیار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت . در پایان آقای دکتر فرهنگ‌فر ضمن تشکر از ریاست محترم کتابخانه مرکزی و مرکز نشر خواستار ادامه و برگزاری کارگاه‌هایی با موضوعیت ویراستاری شدند.