۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۳۴۵۵ اخبار
شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع دکتری مهندسی معدن گرایش اکتشاف مواد معدنی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام خبر موافقت  شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع دکتری رشته مهندسی معدن گرایش اکتشاف مواد معدنی در دانشگاه بیرجند، افزود: ‏ایجاد رشته مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجائی که این رشته در سطح دانشگاه‌های منطقه نیست مزیتی برای دانشجویان منطقه خواهد بود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، گفت: دانشگاه بیرجند از مهرماه سال جاری در رشته‌ مذکور پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏ دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های همکاران پردیس مهندسی بویژه دکتر احمد آریافر؛ دکتر هادی پورشافعی مدیر محترم برنامه ریزی و توسعه آموزشی و خانم آسیه شنیده؛ کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته مزبور در مقطع روزانه  تقدیر و تشکر کرد.