برگزاری کارگاه آموزشی "بررسی فرآیندهای درخواست های تحصیلات تکمیلی و طرح پژوهشی شماره سه"

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۸ کد : ۲۳۸۸۹ اخبار
به مناسبت دهه سرآمدی آموزشی کارگاه آموزشی "بررسی فرآیندهای درخواست های تحصیلات تکمیلی و طرح پژوهشی شماره سه" به صورت حضوری برگزاری گردید.

کارگاه آموزشی "بررسی فرآیندهای درخواست های تحصیلات تکمیلی و طرح پژوهشی شماره سه" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی و به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، به صورت حضوری در روز چهارشنبه مورخ 20 اردیبهشت ماه 1402 و با حضور جناب آقای دکتر علی بهنام فرد رئیس محترم اداره تحصیلات تکمیلی و تعدادی از اعضای محترم هیئت علمی برگزار شد.

در این کارگاه آقای دکتر بهنام فرد، در خصوص موارد ذیل توضیحات لازم را ارائه نمودند:

1. درخواست تعیین استاد راهنما

2. درخواست گزارش پیشرفت پایان نامه کارشناسی ارشد

3. درخواست اعمال تغییرات در طرح تحقیق

4. درخواست خلاصه فعالیت های پژوهشی مرتبط با پایان نامه

5. درخواست مجوز دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد

6.درخواست تأیید اصلاحات پایان نامه ارشد و رساله دکتری

و .....

همچنین اعضای محترم هیئت علمی نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه های مذکور اعلام نمودند.

آخرین ویرایش۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲